Vastuullisuuden asialla

Jokamiehen oikeudet on tärkeä osa suomalaista luontokulttuuria. Voimme marjastaa ja sienestää, retkeillä luonnossa ilman erillistä lupaa melkein missä vain. Jokamiehen oikeudet tuovat myös velvollisuuksia. Luonnossa, ja miksei missä vain, liikkuessa meidän tulee kunnioittaa luontoa. Tulen teko on sallottu vain järkevissä paikoissa ja sitä varten emme katso puita tai pensaita.

Saimaanvalo Oy kantaa vastuunsa luonnosta ja sen puhtaudesta. Kaikilla retkillämme keräämme roskat pois, ainakin omamme ja joskus toistenkin.

Saimaa ja sen alue on kallisarvoinen osa Suomen luotoa ja kulttuuriperimää; Olavinlinnakin on ollut olemassa jo pitkälti yli 500 vuotta. Viemme mielellämme asiakkaitamme sinne tai esim. Kerimäen kirkkoon, joka on maailman suurin puukirkko.

Teemme mielellämme yhetistyötä muiden paikallisten yritysten kanssa ja suosimme paikallista tuotantoa ja palveluita, Näistä kerromme myös asiakkaillemme.

Saimaanvalo Oy kantaa vastuunsa myös energiasta, kiinteistömme lämpiää osittain aurinkosähköllä, ja tulevaisuudessa panostamme siihen vielä lisää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fi
Scroll to Top