MediYin® Joogaterapia

Saimaanvalo Oy tarjoaa joogaterapiaa yksilöille ja ryhmille. Joogaterapia tarjoaa apua esim. sterssitilojen hallintaan, unettomuuteen, suruun ja syömishäiriöihin.

Yksilöllisessä joogaterapiassa etsin jokaiselle ihmiselle juuri hänelle sopivat harjoitteet ja ne voivat olla asanaa, Pranayamaa tai vaikka tiettyjen akupisteiden aktivointia. 

Ryhmäterapia voi keskittyä vaikka unettomuuden hoitoon tai vaikkapa stressin purkuun yhdessä.

Medi Yin® JOOGATERAPIA

Medi Yin®-joogaterapia tuo apua sekä fyysisiin epätasapainotiloihin esim. leikkauksen jälkeen ja se antaa työkaluja erilaisiin hankaliin elämäntilanteisiin. Terapiasta saat työkalupakin, jota voit hyödyntää vaikka koko loppuelämäsi ajan eri tavalla soveltaen.

Yksilöllinen terapia antaa asiakkaalle ohjelman, jota seuraamalla voidaan auttaa henkilöä tehokkaasti saavuttamaan terapian tavoitteet. Tavoitteet kartoitetaan tarkasti terapian ensimmäisellä kerralla ja ne voivat olla kehollisia tai miellelisiä, esim. lihasjumeja tai sterssiä.

Medi Yin®-joogaterapia käsittää kolme 90 minuutin sessiota.

Ensimmäisen session aikana kartoitetaan juuri Sinun tarpeesi ja toiveesi ja tämän perusteella teen Sinulle henkilökohtaisen joogaterapiasuunnitelman, jonka saat kirjallisena.

Toisella kertaa käymme ohjelman läpi ja vastaan kysymyksiisi.

Kolmannella kerralla katsomme miten terapia on toiminut ja miten haluat  jatkaa eteenpäin.

Kolmen kerran paketin hinta on 299 €.

Ota yhteyttä: eira@saimaanvalo.fi tai 044 3838 543

Lataa tästä joogaterapian esite:

medi yin logo
Kengänn2
fi
Scroll to Top